ZET EEN REVOLUTIONAIRE STAP

Laat maar even alles uit je handen vallen ….

Want wat is nu werkelijk belangrijk voor je bedrijf? Hoe vaak stel jij jezelf deze vraag? En heb je inmiddels het antwoord? Dat antwoord is er wel degelijk als je maar de juiste vragen weet te stellen. Ik stel die vragen en geef jou én je medewerkers het antwoord, zwart op wit! Geen ingewikkelde intakes, maar duidelijke ter zake doende antwoorden over betere samenwerking, jullie talenten en meer focus. Werkelijk revolutionair!

Lumina Spark is het nieuwe ontwikkelingsinstrument waarbij je enorm veel inzicht krijgt in jouw persoonlijkheid, je drijfveren, kwaliteiten en talenten.  Wat zo bijzonder is aan deze vernieuwende methodiek is dat het een veel grotere gelaagdheid kent dan we tot nu toe gewend zijn. Deelnemer van de politie Oost Brabant:’Ik heb er zoveel aan gehad en nog steeds! Ruim een jaar geleden heb ik deze profielschets laten maken. Hij ligt standaard op mijn bureau, expres binnen handbereik. Door de gelaagdheid in karakteristieke kenmerken hoe ik in natuurlijke staat ben, maar ook dagelijks en onder druk maakt het me bewust wat er gebeurd op sommige vlakken. Ik heb bijvoorbeeld nooit geweten dat ik zowel expressief als ook erg introvert ben. En dat verklaart een hoop! Nu heb ik de tools in handen die mij helpen in mijn samenwerking met anderen. Maar bovenal begrijp ik mezelf beter en kan ik spelen met bepaalde eigenschappen. Dat kon ik eerder niet. En als ik het even niet meer weet, pak ik mijn profiel erbij om dan opnieuw te zien waar mijn kracht en talenten liggen en hoe ik die het beste kan benutten.’

ONTDEK JE WARE TALENTEN!

Want wie maakt nu werkelijk het verschil? Precies: de mensen die bij je bedrijf werken. Vraag het Nederlands grootste bedrijfskundige of een hardwerkende kleine ondernemer. Allemaal zullen ze beamen dat het succes van hun bedrijf valt of staat bij de mensen die er werken. Hoe kun jij je medewerkers beter laten functioneren, effectiever laten samenwerken, en hun werkelijke talenten laten ontdekken? Dat kan met Lumina Learning, de volgende generatie tools voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. En als je de mensen helpt bij hun ontwikkeling gaan ze niet alleen nog méér het verschil maken in je bedrijf maar neemt ook hun loyaliteit toe.

ONZE TOOLS

Lumina Learning kent meerdere onderdelen zoals je kunt zien op de banner hierboven. Lumina Spark met het daarbij behorende profiel is de basis voor alle andere Lumina modellen. Het is inmiddels (voorjaar 2018) ook een wetenschappelijk getoetste methode waar Stewart Desson, de Britse psychometrist en ontwikkelaar ervan, begin dit jaar op gepromoveerd is bij The University of Westminster in Londen. Dus als uit jouw Lumina Spark-profiel blijkt dat je bepaalde eigenschappen meer claimt dan anderen, dat je bijvoorbeeld introvert maar ook extravert bent, of persoonlijk én sturend, dan weet je dat je werkelijk zo bent en je niet hebt laten leiden door sturende of gekleurde vragen. Daarom is het profiel ook altijd zo’n perfecte weergave van jouw persoonlijkheid!

PROBEER HET!

Wil jij ook weten waar jouw kwaliteiten, maar nog veel belangrijker je talenten liggen, laat dan een profiel maken. Je zou jezelf zomaar eens kunnen verbazen! Download de Lumina Splash app en krijg alvast een voorproefje van ons unieke aanbod.

DOWNLOAD JE FACTSHEET