Lumina Spark Themadag

Met een groep ondernemers aan de slag gaan en gezamenlijk meer inzicht krijgen in het eigen functioneren en op die manier jezelf en je bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Met andere woorden: Wat helpt jou en je bedrijf? Wat helpt niet? En hoe kun jij hier invloed op uitoefenen.

Heb je invloed op het functioneren van je team? Zo ja, hoe kun je dat dan positief inzetten en je medewerkers de kans geven om de beste en meest effectieve versie van zichzelf te worden.

Stel, je hebt een team van hardwerkende mensen dat werkelijk alles in huis heeft om succesvol te zijn. De omstandigheden waaronder zij werken zijn optimaal. Jouw bedrijf is als een magneet en de opdrachten stromen binnen. Zo willen we allemaal wel een bedrijf runnen, toch?

Maar in de praktijk lopen de dingen vaak anders. Dat superteam heeft alles in huis, maar kan het niet samen omzetten naar het gewenste resultaat. Je hebt al van alles geprobeerd om daar verandering in te brengen maar het is niet gelukt om die negatieve spiraal te doorbreken.

Hoe leuk zou het zijn om te ontdekken dat het wel kan! Uiteindelijk draaien groei en veranderingen om bewustwording, inzicht en het ‘managen’ van ons eigen gedrag. Met deze profielschets van Lumina Spark krijg je dat zo belangrijke inzicht in je persoonlijke voorkeuren. Jij wordt je bewust van je eigen gedrag, leert het te managen en wellicht in de toekomst ook dat van je teamgenoten.

 

 

 

Datum

21 jun 2022
Expired!

Tijd

10:00 - 16:00

Titel

Ga naar de bovenkant