Als schrijvend journalist heb ik van dichtbij kunnen vaststellen wat de impact kan zijn van stress op iemands mindset, uitstraling en prestaties. Getriggerd door het fenomeen werden stress- en burn-out coaching aan het lijstje van mijn skills toegevoegd en heb ik met de oprichting van Brightnezz vorm gegeven aan mijn drijfveer om mensen en  organisaties te ondersteunen in het aanpakken van issues rond stress en productiviteit.

Mindfulness is een krachtige manier om de kwaliteit van het leven te verbeteren. Het helpt om in balans te blijven. Fysiek, emotioneel en mentaal. Anderen begeleiden in dit proces van bewustwording en weer de beste versie van zichzelf te laten worden is mijn missie. Ik gun iedereen het gevoel van de power die je ervaart wanneer je door zelfinzicht en zelfmanagement patronen doorbreekt, de rust in jezelf terugvindt en weer de kapitein van je eigen schip wordt. 

MEER INFORMATIE

Trainerschap 

  • Mindfulness Professional VVM-gecertificeerd
  • TME Workplace Mindfulness
  • Cognitieve Psychologie
  • Vervolgopleiding Inquiry Intensive
  • Vervolgopleiding Mindfulness David Dewulf
  • Mindfulness en beweging
  • Boeddhistische Psychologie

Mindfulness is wetenschap. Het bestaat uit goed doordachte technieken en oefeningen om te leren omgaan met stress in een drukke wereld. Er is niets zweverigs aan.

Wetenschappelijk bewezen

Door een mindfulness training bij Brightnezz te volgen, ben je er zeker van dat je een wetenschappelijk bewezen training volgt, die werkt! Niet zweverig, wél professioneel en erkend. Dit kan bij ons in een groep, met z’n tweeën of individueel. De reguliere training van acht weken wordt nu tijdelijk als online training aangeboden. Verder is er een online jaarprogramma als vervolg op de basistraining, Happiness in plaats van stress, zijn er seminars over burn-out preventie (ook online), bedrijfstrainingen Mindful aan het Werk of Lumina op het werk.