Geloof het of niet, maar het zijn juíst de mensen die heel veel lol in hun werk hebben, met passie en hart voor de zaak hun werk doen, die geconfronteerd worden met een burn-out. Deze mensen, de drijvende krachten achter je bedrijf of organisatie, wil je voor geen goud missen. Je ziet het dan ook als jouw taak om te voorkomen dat deze mensen afhaken. Maar hoe doe je dat? Om je hierbij te helpen hebben we de burn-out preventietrainingen georganiseerd. Het waren fysieke trainingen maar nu zijn we naar online overgeschakeld. Voordeel is, dat je ook vier weken lang een oefen uur online kunt volgen. Op die manier beklijft het geleerde ook weer stukken beter!

Hulp vragen en nú dus krijgen, is geen teken van zwakte maar getuigt van zelfkennis en zelfredzaamheid. Schrijf je in voor één van deze burn-out preventietrainingen en je zult zien dat er een last van je schouders valt, ook financieel, als blijkt dat er wel degelijk hulp te krijgen is. Een deel van het probleem is dan al opgelost en dat is niet alles… je komt weer in je kracht te staan en gaat je weer energiek voelen.

SCHRIJF JE IN

Tools die je direct kunt inzetten

  • Je gaat zelf ervaren hoe op een eenvoudige manier het ziekteverzuim in jouw organisatie of bedrijf te verlagen is waardoor je heel veel kosten bespaart. Ook in deze bijzondere tijden!
  • Je weet waarom je iets doet want de hele methodiek is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde feiten die in de praktijk hun sporen hebben verdiend.
  • Iedere deelnemer krijgt een syllabus thuisgestuurd, met een samenvatting van de behandelde onderwerpen en verwijzingen naar literatuur en/of wetenschappelijke onderzoeken in, interviews, You Tube-filmpjes en dergelijke.

Fit zijn en blijven, zowel mentaal als fysiek daar gaat het om.

Wij helpen je op een andere manier naar hetzelfde te kijken

Corona zet de traditionele aanpak onder druk. Omdat mensen veel thuis werken, heb je er als hr-manager en ondernemer niet altijd zicht op wat er speelt. Toch is het goed om hier bewust mee bezig te zijn en je dit af te vragen. Wij laten je zien en ervaren dat door op een andere wijze naar hetzelfde te kijken het mogelijk is om op een eenvoudige manier een lager ziekteverzuim te realiseren of te behouden. En dus minder kosten te maken!

Als het om een burn-out gaat, heeft alles met elkaar te maken. Niets staat op zichzelf. Een burn-out is geen ziekte maar een syndroom, een verzameling symptomen die vaak samen voorkomen. Zowel fysiek als emotioneel als cognitief, een burn-out beïnvloedt ons volledig. Tijdens de training komen we hier uitgebreid op terug en ga je veel herkennen.