Ga mediteren en ervaar steeds meer innerlijke rust!
Nog voor mijn eerste kopje koffie en onopgemaakt is het eerste wat ik iedere ochtend doe, mijn Italiaanse uitlaten.
De andere routine die ik ‘s-ochtend heb, als mijn Italiaanse weer met een vol buikje en helemaal tevreden ligt te spelen, is mediteren.
Deze twee ochtendroutines maken dat ik weer helemaal fris en fruitig mijn dag in ga.
Het is heerlijk om de frisse ochtendlucht in te ademen en als het om mediteren gaat, dan zijn soms 10 minuten al genoeg om de hele dag door de effecten te voelen.

In mijn grijs verleden vond ik mediteren best wel zweverig. Maar sinds ik in 2012 mijn eerste opleiding Mindfulness heb gedaan, ben ik gaan ervaren hoeveel voordelen ik ervan ondervind. En stapje voor stapje kon ik mijn weerstand loslaten en genieten van de benefits.

Mediteren heeft heel veel gunstige effecten, onder andere:

  • Innerlijke rust
  • Meer in het hier en nu zijn
  • Minder in je hoofd
  • Beter slapen
  • Negatieve gedachten makkelijker loslaten
  • Meer energie
  • Betere focus
  • Angsten verminderen
  • Goed voor de ontwikkeling van je brein

 

Wil je meer hierover weten, kijk dan eens op mijn website,

download mijn e-book of

meld je aan voor het online seminar van 10 december. Laat me weten hoe ik je kan helpen! ⬇️

#mediteren #seminar #innerlijkerust #brightnezz #stressvermindering #meditatie #happy #geluk #mediteertips #brein #persoonlijkeontwikkelijk #hersenen #gezondheid #breinontwikkeling #minderstress #beterslapen #rust #balans #stress #ontspanning #focus #energie