Gelukkiger leven is een keus, die óók jij kunt maken. Echt, geloof me, als ik het kan, kan jij het ook. Ik heb die keus op een bepaald moment gemaakt en voel me daar nog steeds, ook na tien jaar, heel goed bij. Daarom heb ik ‘Happiness in plaats van stress’ ontwikkeld. Een online programma waarin je dagelijks fijne tips krijgt, mooie inzichten, interessante interviews en waardevolle podcasts. Een verrijking voor je leven en een vergroting van je gevoel van geluk. Het helpt je je eigen pad te ontdekken naar een gelukkiger en minder stressvol leven. Zie het als een reis, die je heel veel op gaat leveren. Eentje die je op andere plekken brengt dan je tot nu geweest bent. Ik hoop dat je aan deze reis naar innerlijke rust en gelukkig zijn net zoveel plezier beleeft als ik nog iedere dag doe.

SCHRIJF MIJ IN

Het online programma is iets voor jou als je je herkent in onderstaande vragen

  • Je wilt weer gelukkig zijn, maar bent vergeten hoe
  • De controle hebben over je eigen leven voor zover dat mogelijk is
  • Met aandacht en op beide benen in het leven staan
  • Vanuit eigen kracht ‘ja’ of ‘nee’ kunnen zeggen
  • Weten hoe je weer tijd voor jezelf kunt creëren

Het leven voelt weer alsof je de wind mee hebt. Je krijgt een jaar lang iedere week bruikbare tips, mooie inzichten, interessante interviews en waardevolle podcasts die voor altijd in je bezit blijven.

Gratis e-book met tips & tricks

Het e-book ‘Happiness in plaats van stress’ is speciaal geschreven voor jou. Het geeft je de tools in handen om een gelukkiger en stressvrijer leven te leiden. De tips en strategieën pas ik zelf in mijn dagelijks leven toe en geef ik door aan mijn cliënten. Wil jij ook een happy en stressvrij leven? Download dan snel het e-book voor minder stress en een gelukkiger leven!

Dit vind je misschien ook interessant