De laatste maanden hebben we hard gewerkt aan ons nieuwe programma  de ‘Mindfulness Online Training’.

Maar nu is het zover! Het gaat van start!

Een fantastisch programma dat heerlijk positief werkt als het om het verminderen van stress gaat, het verbeteren van je mentale weerbaarheid maar ook je productiviteit.

Deze training maakt je iedere dag sterker, weerbaarder en gelukkiger.
En dat is ook nodig in deze bijzondere tijd.
Onze mentale weerbaarheid moet optimaal zijn want we willen er niet onderdoor gaan.
Lees hier meer over de training!

Maar helemaal tevreden waren we niet. Er ontbrak iets! Maar wat, daar konden we de vinger niet op leggen. De Mindfulness Online Training zit goed in elkaar, dat was het niet!

Totdat ik Petra tegenkwam die zelf tijdelijk haar zaak moest sluiten ivm de lockdown. Zij praatte vooral over haar kinderen, hun vrienden en andere jonge mensen in haar omgeving (jong volwassenen, sommige nog studerend).
Ze vertelde hoe deze jonge mensen worstelen met het sociale isolement waarin ze terechtgekomen zijn.

En toen verscheen er ook een item hierover op het journaal en in andere nieuwsprogramma’s.
Verder rondvragend kwam steeds hetzelfde naar voren:
Op dit moment voelen veel jonge mensen, en zeker studenten, zich eenzaam, beperkt in hun bewegingsvrijheid en somber. Heel begrijpelijk want het past niet bij studenten of jonge mensen in het algemeen, om alleen te zijn.

En toen wisten we wat er ontbrak: Hulpvaardigheid!
De cursus is heel helpend maar toch moest er nog een flinke dosis hulpvaardigheid bijkomen bij het introduceren van deze Mindfulness Online Training!

Zeker als het om studenten gaat werd de vraag: Hoe kunnen we helpen het leven van deze jonge mensen weer prettiger en leefbaarder te maken?

Misschien raad je het antwoord al! We hebben besloten om deze nieuwe Mindfulness Online Training gratis te maken voor studenten.

Ja, je hoort het goed. Gratis!

Dus Janny als jij je inschrijft, kun je gratis een studerende uitnodigen en krijgt deze student de hele Mindfulness Online Training gratis.

Iedere deelnemer die zich in laat schrijven, mag gratis de eigen zoon of dochter, neef of nichtje, buurjongen of buurmeisje, broer of zus ook aanmelden.

Deze student krijgt dan net als jij acht weken lang iedere week een module over een bepaald thema, alles ingesproken en heel toegankelijk, met oefeningen die je gevoel van geluk en innerlijke rust verhogen, maar bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een wetenschappelijk onderbouwde test te doen waarbij je stressniveau gemeten wordt.

Schrijf jezelf en je student hier in

Ken je geen student, dan zorg ik dat er namens jou een student gratis meedoet.
Want hoe dan ook, de extra plek die jij creëert door je in te schrijven, gaat zeker niet verloren!

Wil je deze nieuwsbrief alsjeblieft delen met iedereen die je kent, zodat we zoveel mogelijk studenten kunnen helpen!
Heel fijn en alvast bedankt!

Inschrijven kan nu