Mindfulness, meer focus minder stress

Denk eens goed na, kun jij je nog de route herinneren naar je werk vanochtend? En wat had je voor ontbijt? Kun je de smaak ervan nog herinneren? Grote kans van niet, door ons drukke, gehaaste leven doen we zoveel dingen onbewust en op de automatische piloot. En dat is jammer. Je mist daardoor een hoop plezier en beleving.

Wanneer jij je bewuster wordt van je leefomgeving en meer aandacht hebt voor jezelf en anderen word je productiever en zelfs oplossingsgerichter. Ervaar het zelf tijdens de workshop Mindfulness. Je bent meer gefocust en voelt je vitaler. Onnodige stress overkomt jou niet meer. Je merkt dat het volgen van de workshop Mindfulness een gezonde keuze is. Slim, maar vooral ook erg leuk om samen met je collega’s te volgen.

De workshop Mindfulness zal je verassen. Door middel van unieke aandacht- concentratie- en bewegingsoefeningen helpen we je om je bewustzijn te vergroten. Oefeningen die je overigens zelf in de praktijk ook kunt blijven uitvoeren.

Voor wie?

Deze workshop is dan ook geschikt voor iedereen die meer wil weten over mindfulness. De workshop Mindfulness kan ook als incompany training worden aangeboden en op maat gegeven. De workshop Mindfulness leent zich ook goed als onderdeel van teambuilding, een congres of bedrijfsuitje. Benieuwd of deze workshop bij jullie past? Wij denken graag met je mee. Neem dus gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Datum

16 mei 2019
Expired!

Tijd

09:00 - 17:00

Kosten

€90.00

Locatie

Brightnezz trainingscentrum
Helmond

Titel

Ga naar de bovenkant