VAN VERANDERING NAAR ONTWIKKELING!

Verandering leidt bij veel medewerkers tot stress en weerstand. Maar verandering is ook een kans en katalysator voor persoonlijke ontwikkeling. Brightnezz is een specialist op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en helpt medewerkers met meer inzicht vergaren in de persoonlijke kwaliteiten en talenten, in dat van het team en het allerbelangrijkste: hoe dit toe te passen. Brightnezz gebruikt een aantal methodes om meer inzicht te krijgen. Altijd opbouwend en waardevol voor verdere ontwikkeling.

ONZE TOOLS

Lumina Learning kent meerdere onderdelen waarbij Lumina Spark met het daarbij behorende profiel de basis voor alle andere Lumina modellen vormt. Het is inmiddels (voorjaar 2018) ook een wetenschappelijk getoetste methode waar Stewart Desson, de Britse psychometrist en ontwikkelaar ervan, begin 2018 op gepromoveerd is bij The University of Westminster in Londen. Dus als uit jouw Lumina Spark-profiel blijkt dat je bepaalde eigenschappen meer claimt dan anderen, dat je bijvoorbeeld introvert maar ook extravert bent, of persoonlijk én sturend, dan weet je dat je werkelijk zo bent en je niet hebt laten leiden door sturende of gekleurde vragen.

Daarom is het profiel ook altijd zo’n perfecte weergave van jouw persoonlijkheid!

PROBEER HET!

Wil jij ook weten waar jouw kwaliteiten en talenten liggen, laat dan een profiel maken. Je zou jezelf zomaar eens kunnen verbazen! Download de Lumina Splash app en krijg alvast een voorproefje van ons unieke aanbod.

DOWNLOAD JE FACTSHEET