GEEN STRESS!
kies voor happiness

Als stress je leven verzuurt! Als je weer gelukkig wilt zijn, maar niet weet hoe! Als je denkt dat een ander de oorzaak van jouw stress is! Als je weer lekker wilt leven, zonder die eeuwige innerlijke onrust! Dan is dit je way-out! Ja, je leest het goed, er is een way-out en jij hebt die gevonden! Lach, geniet, maak een vreugdedansje… je hoeft niet langer zó gestrest te leven en kunt weer gelukkig worden.

Maar hoe moet ik dat dan doen, denk je waarschijnlijk? Heel begrijpelijk want het ontbreekt je nu aan de tools om voor je eigen geluk te zorgen. Daarvoor heb ik dit online programma gemaakt. Dat maakt vanaf dag 1 korte metten met jouw stress. Stel je eens voor hoe dat voelt? De kinderen naar school brengen, de trein halen, werken, maar dan zonder die eeuwige stress die zoveel verpest.

Herken je één of meer van onderstaande punten?

 • Dat je van alles moet doen, maar nergens toe komt?
 • Dat de onrust je door het lijf giert?
 • Dat je hart als een razende tekeer gaat?
 • Dat het geen seconde meer stil is in je hoofd?
 • Dat je het liefst de hele dag in je bed ligt met het dekbed over je hoofd?
 • Dat je een kort lontje hebt en continu loopt te mopperen, met name thuis?
 • Dat anderen alles schijnbaar moeiteloos doen, terwijl het voor jou een worsteling is?

Je snapt wel dat ik deze lijst nog tien keer langer kan maken, maar als je 1 of meer vragen met ja kunt beantwoorden, heb je last van stress.

Ik snap dat ik met de deur in huis val en je onomwonden vertel wat er speelt, maar ik wil zaken niet mooier maken dan ze zijn en je heel eerlijk vertellen wat er aan de hand is. Ik weet dat het geen erg populaire boodschap is en ik hoop van harte dat ik je niet afschrik want er is een oplossing. Heus! Maar voor nu gaan we de zaken niet mooier maken dan ze zijn, en eerlijk erkennen dat we van één of (meestal) meer zaken in het bovenstaande rijtje last hebben. We kunnen niet anders dan tegen onszelf zeggen: Ik heb stress! Maar troost jezelf, je bent niet alleen. Wist je dat bijna iedere Nederlander of Vlaming last heeft van stress? Wist je dat daardoor elk jaar bijna een miljoen mensen op een burn-out afstevenen of een andere – vaak werkgerelateerde – psychische ziekte?

Snap je nu waarom ik geen zoete broodjes bak maar je onomwonden zeg hoe het er voorstaat? Ik wil niet dat jij straks ook tot deze groep gaat behoren. Daarom is het zo belangrijk dat je de signalen herkent. En dat kun je, ook jij. Gewoon door in de spiegel te kijken en te erkennen wat er aan de hand is. Durf je dat? Ja natuurlijk durf je dat want als er één ding is wat we allemaal willen, dan is het gelukkig zijn. 

Ontdek mijn online training Happiness in plaats van stress. Ik heb een gelukkiger en stressvrij leven zo simpel mogelijk gemaakt. Het enige wat jij hoeft te doen is het stappenplan volgen. Leuk, praktisch en onwijs effectief.
GA DIRECT AAN DE SLAG!
 • In totaal zo’n 25 thema’s

 • Per thema een uitgebreide les

 • Verrassende opdrachten

 • Video’s

 • Reflectie momenten

 • Praktische tools

 • Geweldige tips uit de beste boeken over stress

Ontdek mijn online training Happiness in plaats van stress. Ik heb een gelukkiger en stressvrij leven zo simpel mogelijk gemaakt. Het enige wat jij hoeft te doen is het stappenplan volgen. Leuk, praktisch en onwijs effectief.
GA DIRECT AAN DE SLAG!
 • In totaal zo’n 25 thema’s over het jaar verdeelt

 • Per thema een uitgebreide les

 • Verrassende opdrachten

 • Geweldige tips uit de beste boeken over stress

 • Video’s

 • Praktische tools

 • Reflectie momenten

Dit succesprogramma om stress te verminderen en weer gelukkig te worden, is een online training van 365 dagen happiness. Je krijgt een jaar lang fijne tips, mooie inzichten, interessante interviews en waardevolle podcasts. Inspiratie, reflecties, downloads, video’s en véél, héél véél praktische tips, de e-mails worden een onlosmakelijk onderdeel van je zoveel gelukkiger leven. Want laten we eerlijk zijn: wie zit er nu op stress te wachten? Niemand toch?

We willen toch allemaal lekker leven, succesvol en happy zijn!!!

Het programma volgen kost tijd (maar nooit meer dan een 15 minuten per dag) maar het gaat ook veel tijd en energie opleveren. Want de stress vermindert en de energie vermeerdert waardoor je gelukkiger wordt en weer meer dingen gedaan krijgt.

Ik verheug me er zó op. ELKE DAG een inspirerende en ‘verslavend’ fijne mail die jou helpt weer helemaal happy te worden en succesvol te zijn. Zonder dat die verschrikkelijke stress je nog ondermijnt! En weet je wat het fijne is? Niemand hoeft het te weten! Je werkgever niet, je collega’s niet, je partner niet, helemaal niemand. Je kunt het heerlijk in je eigen tijd doen, op een moment dat het jou uitkomt. Niemand die tegen je zegt dat je het niet goed doet, niet begrijpt of er te weinig tijd aan besteedt. En ben je iets vergeten? Pak je gewoon één van de voorgaande lessen er weer even bij! Jij bepaalt het, jij neemt de beslissing om deze online training te gaan doen en op welk moment omdat: jij de stress beu bent en gewoon weer gelukkig wilt leven.

Natuurlijk, uiteindelijk merkt je omgeving wel degelijk dat je veranderd bent. Dan kun je vertellen, maar alleen als jij dat wilt, hoe deze cursus je weer succes, geluk en innerlijke rust heeft gebracht. Maar nogmaals, jij bepaalt wat je wel of niet over dit programma vertelt.

EN: ALS JIJ DENKT DAT EEN ANDER JOUW STRESS VEROORZAAKT, MOET JE JUIST DIT PROGRAMMA VOLGEN!!!

een geweldige ervaring

We doen er bij Brightnezz alles aan om je een geweldige ervaring te bieden.
Na het volgen van het succesprogramma ervaar je:

Meer plezier
Je zult meer in het moment kunt leven. Je voelt je kalm, blij en positief, bent gelukkiger en tevreden. Je lacht vaker en kunt echt weer genieten. 

Meer innerlijke rust
Je kunt, misschien wel voor het eerst in je leven, gewoon lekker even zitten zonder dat die eeuwige onrust je dwingt op te staan omdat er nog iets moet gebeuren. 

Meer geluk
Door je innerlijke rust krijg je weer oog voor de werkelijk waardevolle dingen in je leven. Je bent beter in staat problemen aan te pakken. Het leven voelt weer aan alsof je de wind mee hebt.

Waarom ik jouw ‘happiness-ipv-stress’ coach zou zijn?

Omdat ik jarenlange ervaring heb om zowel met mannen als vrouwen magische resultaten te bereiken als het gaat om het verminderen van stress en het vergroten van het persoonlijke geluk.

De afgelopen 8 jaar heb ik me verdiept in het verminderen van stress. En bij mijn cursisten mogen ervaren, maar zeker ook bij mezelf dat een leven zonder stress gelukkig maakt. Ik ben mindfulnesstrainer geworden en vind dit nog altijd een prachtige manier om de stress in je leven te verminderen. Maar niet iedereen heeft zin en tijd om een cursus buitenshuis te volgen. Veel te veel gedoe met op tijd zijn, oppas vinden, kinderen op tijd in bed en al dat soort zaken. Kortom… veel te veel stress ! En dat is nu precies wat we NIET willen!

Daarom ben ik me het afgelopen jaar gaan verdiepen in andere mogelijkheden om van betekenis te kunnen zijn voor mensen die weer gelukkig willen worden. Van daaruit is dit ‘Happiness in plaats van stress-programma’ ontstaan.

Krijg weer energie en ontdek hoe lekker jij je voelt zonder stress

Je kan natuurlijk zelf een stapel boeken over stress pakken en aan de slag gaan. Maar dat heb ik al voor je gedaan. Naast mijn eigen input en ervaringen en ‘weten’ heb ik 10 van de beste boeken over het verminderen van stress gebruikt ter inspiratie voor dit programma. Samen gaan we op pad. Ik heb er zin in. Jij ook?

Online programma Happiness in plaats van stress

€ 165


Gebruik de code
nostressforless voor €50 korting op de normale prijs van € 165