Op 25 en 28 november en 10 december staan er extra burn-out preventiedagen gepland. De zaal is groot, het aantal deelnemers klein, je snapt wel waarom. 31 oktober stond al gepland.

Schrijf je nu in!

Pieker jij ook over de risico’s van een coronabesmetting, of lig je wakker omdat je je zorgen maakt over de continuïteit van je bedrijf? Ook als je fysiek niet ziek bent, kun je mentaal behoorlijk last hebben van de coronacrisis. Hetzelfde geldt voor je medewerkers of huisgenoten.

In China bleek dat bijna de helft van de mensen zich na de quarantaine lusteloos, depressief, eenzaam en angstig voelde. Ook in Nederland zien we deze tendens.

Maar gelukkig kan er iets aan gedaan worden.

Je kunt de stress die dit virus oproept niet negeren, ook niet binnen je bedrijf. Dat roept alleen maar meer spanningen op. Wat je wel kunt doen is erkennen dat er spanningen zijn. Dat geeft je de kans om je op iets positiefs te richten in plaats van te piekeren over de toekomst. Tijdens de burn-out preventiedagen krijg je ongekende tools aangereikt om burn-outs te voorkomen. Ook krijg je na afloop een heel uitgebreide syllabus mee die je als naslagwerk kunt gebruiken zodat niets van de opgedane kennis verloren gaat. Meld je aan en neem vanaf nu zelf het heft in handen om een burn-out te voorkomen.

Schrijf je nu in!