Gratis e-book voor minder stress en gelukkiger leven

Het e-book ‘Happiness in plaats van stress’ is speciaal geschreven voor jou. Het geeft je de tools in handen om een gelukkiger en stressvrijer leven te leiden. De tips en strategieën pas ik zelf in mijn dagelijks leven toe en geef ik door aan mijn cliënten.

Wil jij ook een happy en stressvrij leven?

Download dan hier het e-book Happiness in plaats van stress.

DOWNLOAD KNOP

Gelukkiger leven is een keus

Gelukkiger leven is een keus, die óók jij kunt maken.
Echt, geloof me, als ik het kan kun jij het ook. Ik heb die keus
op een bepaald moment gemaakt en voel me daar nog steeds, ook na tien jaar, heel goed bij.
Daarom geef ik graag door hoe dat gegaan is.
Zie het maar als een soort reis die je gaat maken.
Een prachtige reis die je heel veel op gaat leveren. Maar wel 1 die je op andere plekken brengt dan je tot nu geweest bent. Ik hoop dat je aan deze reis naar innerlijke rust net zoveel plezier beleeft als ik nog iedere dag doe.

DOWNLOAD KNOP

Happiness in plaats van stress met Lumina Spark

Het online programma Happiness in plaats van stress is de logische vervolgstap op Lumina Spark. Je weet nu wie je bent en hoe je je kwaliteiten en talenten het beste kunt benutten. De omgang met je collega’s is verbeterd en Lumina Spark heeft je niet alleen inzicht gegeven in je eigen gedrag maar ook duidelijk laten zien hoe jouw manier van werken van invloed is op anderen. Als team zijn jullie enorm gegroeid, zoveel is zeker! En je bent een stuk gelukkiger geworden op je werk.

Wil je meer weten over Lumina Spark, kijk dan eens hier!

Nog veel meer geluksmomenten in het online programma

Ik kan me voorstellen dat je denkt: dit wil ik voor altijd! Dat had ik in ieder geval wel. Stress is prima maar dan moet het wel functioneel zijn. Ik wilde me niet meer continu gejaagd voelen en altijd in een te hoge versnelling staan. Daarom ben ik het ‘Happiness in plaats van stress-programma’ gaan ontwikkelen, speciaal voor jou én in eerste instantie ook een beetje voor mij.

MELD JE HIER AAN!

Een online programma waarin je dagelijks fijne tips krijgt, mooie inzichten, interessante interviews en waardevolle podcastst. Een verrijking voor je leven en een vergroting van je gevoel van geluk.

Het programma volgen kost tijd (maar nooit meer dan een 15 minuten per dag) maar gaat ook veel tijd en energie opleveren. Want de stress vermindert en de energie vermeerdert waardoor je gelukkiger wordt en weer meer dingen gedaan krijgt.

Het wordt jouw persoonlijke uitdaging en helpt je je eigen pad te ontdekken voor een gelukkiger en minder stressvol leven. Het programma is interessant voor je als je je herkent in de onderstaande vragen:

Wil je weer gelukkig zijn, maar ben je vergeten hoe?
Wil je weer controle hebben over je eigen leven?
Wil je weer met aandacht en beide benen in het leven staan?
Wil je vanuit je eigen kracht ‘ja’ of ‘nee’ kunnen zeggen?
Wil je – net als vroeger – tijd voor jezelf creëren?

Dus: als jij weer lekker wilt leven met een glimlach op je gezicht, meld je dan aan voor het online programma ‘Happiness in plaats van stress’, jouw persoonlijke way-out!

Lach, geniet, maak een vreugdedansje, jij hebt jou way-out gevonden!

MELD JE HIER AAN VOOR HET ONLINE PROGRAMMA