Voel jij je ook al een tijdje niet lekker in je vel zitten?

Je bent niet de enige.

Freek voelt zich ook niet gelukkig, verre van dat.

Ik kwam hem tegen in de wijk tijdens de hond uitlaten.

We babbelden wat en ik vertelde over de seminars die eraan zitten te komen. Hoe helpend die zijn om weer lekker in je vel te komen en hoe de deelnemers dan alle tools aangereikt krijgen om zich wel weer gelukkig te voelen, om die eeuwige stress de nek om te draaien.

Schrijf je nu in!

Er zijn inmiddels extra dagen bijgekomen. 10 december is de laatste dag in 2020.

  • woensdag 25 november
  • zaterdag 28 november en
  • donderdag 10 december

 

‘Ja ja die tools ken ik wel”, reageerde hij en noemde een paar manieren op die hij tijdens zijn weg terug uit een burn-out aangereikt kreeg.

Prima tools, daar niet van, maar ik wilde zeggen dat hij die tools niet zou leren tijdens het seminar om een burn-out te voorkomen.

Maar het was vrijdagavond rond een uur of 11 en we stonden op de stoep met onze hondjes. Dus niet de ideale plek om daar uitgebreid op in te gaan.

Daarom doe ik het via dit blog.

Het seminar is geen doorsnee workshop, die je helpt te ontspannen. Die zijn er al genoeg.

Tijdens het seminar wordt teruggegrepen op evolutionaire principes, die ten grondslag liggen aan je burn-out.

In het seminar worden connecties gelegd tussen je denken, voelen en je lichamelijke reacties en hoe die aan de basis liggen van een burn-out.

Tijdens het seminar krijg je uitleg waarom dat zo is en ga je oefenen en tijdens dat oefenen ga je ervaren dat het werkt.

Schrijf je nu in!

Maar:

  • Als je de tip wilt, dat je iedere 2 uur even 10 minuten je benen moet strekken, een kopje koffie moet halen, een rek- en strekbeweging moet maken of een andere activiteit moet ontplooien, dan moet je niet naar het seminar komen.
  • Als je het advies wilt dat de boog niet altijd gespannen kan staan, en hoe je die kunt ontspannen, kom dan niet naar het seminar.
  • Als je denkt dat jouw vermoeidheid komt door simpelweg te hard werken, geef je dan niet op voor het seminar.

Maar:

  • Wil je wetenschappelijk onderbouwde feiten, die ten grondslag liggen aan jouw (op handen zijnde) burn-out, of extreme vermoeidheid, geef je dan wel op!
  • Als je brein altijd aanstaat, geef je dan wel op!
  • Als je nooit meer innerlijke rust ervaart, meld je dan wel aan.

Jouw systeem zal je er dankbaar voor zijn.

Warme groet

Janny