Ken jij de signalen van een burn-out?

Hoe kun je een burn-out voorkomen als je de signalen niet herkent? Heel veel mensen hebben niet in de gaten, dat ze tegen en burn-out aanhikken. Voor werkgevers of HR-manager is het nog moeilijker om dit bij hun medewerkers te herkennen. Daarom onderstaande voorbeelden. Wie weet herken je er iets in.

Het heeft natuurlijk met je karakter te maken, maar als je steeds in discussie gaat of ruzie maakt of je bent volledig moegestreden dan zou het zomaar eens kunnen dat je tegen een burn-out aanhikt.

Je smijt misschien niet iedere dag het servies door de kamer, maar je bent wel kattig, ongeduldig en ontvlamt al bij de kleinste vorm van miscommunicatie. Ook op het werk. Als je niet oplet ontstaat er een onoverbrugbare kloof en beland je in een soort isolement door je korte lontje.

Ook slecht slapen is zo’n teken aan de wand.

Voor deze mensen, heb ik het seminar burn-out preventie gemaakt. Je traint je brein in hele dag in omgaan met allerlei vormen van stress en volledig te ontstressen. Ook krijg je na afloop een boekwerk mee waarin de grote lijnen van het seminar staan maar ook de oefeningen. Zodat je nadien terug kunt grijpen op alles wat je geleerd hebt. De seminars zijn gepland op 31 oktober, 25 en 28 november en 10 december bij hotel West-Ende in Helmond.

Lees hier meer

Schrijf je nu in!