Seminar Connecting the dots, een burn-out preventieprogramma

Iedereen probeert zeker in deze moeilijke tijd ziekteverzuim te voorkomen. Maar hoe doe je dat? Daar gaan de inmiddels 5 burn-out preventiedagen over.

Het is een seminar waarbij iedere deelnemers na afloop een syllabus meekrijgt waarin alle behandelde stof inclusief oefeningen uitgeschreven staan waardoor alle opgedane kennis en kunde tot je beschikking blijft.

Het seminar heet ‘Connecting the dots’ omdat alles met alles te maken bij een burn-out. Meld je aan en ervaar hoe je na afloop weer helemaal vrij van stress bent.

Schrijf je nu in!

Het seminar is op 31 oktober gepland maar er zijn extra dagen bijgekomen en wel op:

  • woensdag 25 november
  • zaterdag 28 november en
  • donderdag 10 december

Geloof het of niet, maar het zijn juíst de mensen die heel veel lol in hun werk hebben, met passie en hart voor de zaak hun werk doen, die geconfronteerd worden met een burn-out. Deze mensen, de drijvende krachten achter je bedrijf of organisatie, wil je voor geen goud missen. Je ziet het dan ook als jouw taak om te voorkomen dat deze mensen afhaken. Maar hoe doe je dat?

Om je hierbij te helpen hebben we de burn-out preventiedagen georganiseerd. Want hulp vragen en nú dus krijgen, is geen teken van zwakte maar getuigt juist van zelfkennis en zelfredzaamheid. Schrijf je in voor één van deze burn-out preventiedagen en je zult zien dat er een last van je schouders valt, ook financieel, als blijkt dat er wel degelijk hulp te krijgen is. Een deel van het probleem is dan al opgelost en dat is niet alles… je komt weer in je kracht te staan en gaat je weer energiek voelen.

Schrijf je nu in![/fusion_butt

Datum

31 okt 2020
Expired!

Tijd

09:30 - 17:00
Hotel West-Ende

Locatie

Hotel West-Ende
Steenweg 1, Helmond
Brightnezz

Organisator

Brightnezz
Telefoon
+31-654775574
Email
info@brightnezz.com
Ga naar de bovenkant